Työterveyshuollon hyvät käytännöt, kehittäminen ja tutkimus esillä valtakunnallisen seminaarin posterisessioissa!

Abstraktit 2017


Kiitos abstrakteistanne! Call for abstracts on päättynyt.

Visit Tampere ; kuvaaja Laura Vanzo

Kutsumme kaikkia työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja kouluttajalääkäreitä sekä erikoistumiskoulutuksen kehittäjiä esittelemään oman työnsä hyviä käytäntöjä (good enough practices), kehittämistyötä ja tutkimusta Tampereen seminaarissa. Erityisesti toivomme, että saisimme myös TTL jakson kirjalliset työt näkyville. TTL-jakson kirjallisia töitä on julkaistu ammattilehdissä, mutta liian paljon jää esittämättä käytettyyn vaivaan nähden.

Esiteltävät käytännöt tai tutkimukset voivat olla eri laajuisia. Ne voivat esimerkiksi selvittää tietyn ongelman, sujuvoittavat työtä tai parantavat asiakkaan tilannetta. On arvokasta saada hankkeet näkyviin!

Esitely postereina: joko perinteisenä posterina,  ePosterina (ePosteri ohje) tai vaikka koottavana tulosteena (esim. 6-8 PowerPoint-diaa). Posterit ovat esillä seminaaritilassa molempina päivinä. Tarkemmat ohjeet posterien esillepanosta ja esittelyajankohdista toimitetaan abstraktin hyväksymisilmoituksen yhteydessä viikon 41 lopulla.

Esiteltävästä käytännöistä tai tutkimuksesta kirjoitettavan posteriabstraktin tulisi vastata kysymyksiin mitä?, miksi?, miten?, mitkä ovat tulokset? ja lopuksi tulosten pohdintaa. Abstraktin enimmäispituus on 2250 merkkiä: Mitä 450 merkkiä (= n.50 sanaa välilyönteineen); miksi 450 merkkiä; miten 450 merkkiä; tulokset 450 merkkiä; pohdinta 450 merkkiä.

Posteriabstrakti lähetetään e-lomakkeella https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/19533/lomake.html viimeistään 5.10.2017. Ilmoitus abstraktin hyväksymisestä toimitetaan sähköpostitse viikon 41 lopulla.

Hyväksytyt abstraktit julkaistaan sellaisenaan valtakunnallisen seminaarin kotisivuilla. Postereiden pdf-versiot julkaistaan päivien nettisivuilla välittömästi esitysten jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja virpi.liukkonen @staff.uta.fi tai heli.parviainen @staff.uta.fi tai paivi.erkkila @staff.uta.fi.

TERVETULOA tekemään työterveyshuollon koulutusta, kehittämistä ja tutkimusta näkyväksi!
Tampereen yliopiston työterveyshuollon tiimi