19.1.2018

Työterveyshuollon hyvät käytännöt, kehittäminen ja tutkimus – kutsu posterinäyttelyyn!

Työterveyshuollon hyvät käytännöt, kehittäminen ja tutkimus esillä valtakunnallisen seminaarin posterinäyttelyssä

© Oulun yliopisto

KUTSU

Kutsumme työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja kouluttajalääkäreitä sekä erikoistumiskoulutuksen kehittäjiä esittelemään oman työnsä hyviä käytäntöjä, kehittämistyötä ja tutkimusta Oulun seminaarissa.

 

Esiteltävät käytännöt, kehittämistyöt tai tutkimukset voivat olla eri laajuisia ja ne voivat esimerkiksi selvittää tietyn ongelman, sujuvoittaa työtä tai parantaa asiakkaan tilannetta. Toivomme näkyville myös TTL-jakson kirjallisia töitä.

Posterit ovat esillä seminaaritilassa posteriständillä molempina päivinä. Posterit voivat olla perinteisiä postereita tai vaikka 4-6 PowerPoint -diasta koottu tuloste. Apua posterin tekoon löydät vaikkapa täältä ja täältä.

Esiteltävästä käytännöistä, kehittämistyöstä tai tutkimuksesta kirjoitettavan posteriabstraktin tulisi vastata kysymyksiin mitä?, miksi?, miten?, mitkä ovat tulokset? ja lopuksi tulosten pohdintaa. Posteriabstakti on lähetettävä 15.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen heli.koivisto(at)oulu.fi (yli 10 Mt tiedostojen kohdalla, ota yhtettä Heliin). Ilmoitus abstraktin hyväksymisestä lähetetään viikolla 44. Hyväksytyt abstraktit julkaistaan valtakunnallisen seminaarin kotisivuilla.

Hyväksyttyjen postereiden PDF-versiot voidaan julkaista valtakunnallisen seminaarin jälkeen sen kotisivuilla: valtakunnallinenseminaari.tthvyo.fi

Lisätietoja tarvittaessa: heli.koivisto(at)oulu.fi tai leena-ala.mursula(at)oulu.fi

TERVETULOA tekemään työterveyshuollon koulutusta, työn kehittämistä ja tutkimusta näkyväksi!

Oulun yliopiston työterveyshuollon tiimi