19.1.2018

Posterinäyttely työterveyshuollon tutkimukselle, kehittämiselle ja hyville käytännöille

Työterveyshuollon tutkimus, kehittäminen ja hyvät käytännöt esillä valtakunnallisen seminaarin posterinäyttelyssä

© Oulun yliopisto

KUTSU

Kutsumme työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja kouluttajalääkäreitä sekä erikoistumiskoulutuksen kehittäjiä esittelemään alan tutkimusta, kehittämistyötä ja oman työn hyviä käytäntöjä Oulun seminaarissa.

 

Esiteltävät tutkimukset, kehittämistyöt ja käytännöt voivat olla eri laajuisia ja ne voivat esimerkiksi selvittää tietyn ongelman, sujuvoittaa työtä tai parantaa asiakkaan tilannetta. Toivomme näkyville myös TTL-jakson kirjallisia töitä.

Abstraktit

Esiteltävästä aiheesta kirjoitettavan posteriabstraktin tulisi vastata kysymyksiin mitä?, miksi?, miten?, mitkä ovat tulokset? ja sisältää pohdintaa. Posteriabstakti (noin yksi A4 tekstiä) on lähetettävä 15.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen heli.koivisto(at)oulu.fi (yli 10 Mt tiedostojen kohdalla, ota yhtettä Heliin). Ilmoitus abstraktin hyväksymisestä lähetetään viikolla 44. Hyväksytyt abstraktit julkaistaan valtakunnallisen seminaarin kotisivuilla.

Posterit

Posterit ovat esillä seminaaritilassa posteriständillä molempina päivinä. Mikäli postereita on tulossa paljon, pidätämme oikeuden jakaa posterit kahden seminaaripäivän kesken. Posterien painosta/tulostuksesta ja kiinnityksestä posteritelineisiin seminaaripäivän alussa huolehtii jokainen näyttelyyn osallistuja itse. Posterit voivat olla perinteisiä postereita tai esim. 4-6 PowerPoint -diasta koottu tuloste. Apua posterin tekoon löydät vaikkapa täältä ja täältä.

Hyväksyttyjen postereiden PDF-versiot voidaan julkaista valtakunnallisen seminaarin jälkeen sen kotisivuilla: valtakunnallinenseminaari.tthvyo.fi

Lisätietoja tarvittaessa: heli.koivisto(at)oulu.fi tai leena-ala.mursula(at)oulu.fi

TERVETULOA tekemään tutuksi työterveyshuollon tutkimusta, koulutusta ja työn kehittämistä ja käytäntöjä!

Oulun yliopiston työterveyshuollon tiimi