14.7.2015

Työterveyden hyvät käytännöt ja tutkimus

Työterveyshuollon hyvät käytännöt, kehittämis- ja tutkimushankkeet esiin valtakunnallisen seminaarin posterisessiossa!

Valtakunnallinen työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen seminaari järjestetään
22.–23.11.2017 Tampereella.

Visit Tampere ; kuvaaja Laura Vanzo

Kutsumme kaikkia työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja kouluttajalääkäreitä sekä erikoistumiskoulutuksen kehittäjiä esittelemään oman työnsä tai yksikkönsä kehittämis- ja tutkimushankkeita Tampereen seminaarissa. Erityisesti toivomme, että saisimme TTL jakson kirjalliset työt näkyville. TTL-jakson kirjallisia töitä on julkaistu ammattilehdissä, mutta liian paljon jää esittämättä käytettyyn vaivaan nähden.

Hankkeet ja tutkimukset voivat olla eri laajuisia. Ne voivat esimerkiksi selvittää tietyn ongelman, sujuvoittavat työtä tai parantavat asiakkaan tilannetta. On arvokasta saada hankkeet näkyviin!

Hankkeet esitellään postereina – joko ePostereina (ePosteri ohje) tai tulosteina (esim. 6-8 PowerPoint-diaa). Posterit ovat esillä seminaaritilassa molempina päivinä. Tarkemmat ohjeet posterien esillepanosta ja esittelyajankohdista annetaan viimeistään lokakuun alussa.

Esiteltävästä hankkeesta tai tutkimuksesta kirjoitetaan posteriabstrakti, joista Tampereen yliopiston työterveyshuollon tiimi arvioi, mitä postereita on esillä seminaarissa.

Posteriabstraktin tulisi vastata kysymyksiin mitä?, miksi?, miten?, mitkä ovat tulokset? ja lopuksi tulosten pohdintaa. Abstraktin enimmäispituus on 2250 merkkiä: Mitä 450 merkkiä (= n.50 sanaa välilyönteineen); miksi 450 merkkiä; miten 450 merkkiä; tulokset 450 merkkiä; pohdinta 450 merkkiä.

Posteriabstrakti lähetetään e-lomakkeella https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/19533/lomake.html viimeistään 29.9.2017. Ilmoitus abstraktin hyväksymisestä toimitetaan sähköpostitse viikolla 41.

Hyväksytyt abstraktit julkaistaan sellaisenaan valtakunnallisen seminaarin kotisivuilla. Postereiden pdf-versiot julkaistaan päivien nettisivuilla välittömästi esitysten jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja virpi.liukkonen @staff.uta.fi tai heli.parviainen @staff.uta.fi tai paivi.erkkila @staff.uta.fi.

TERVETULOA tekemään kehittämis- ja tutkimushankkeista näkyviä!
Tampereen yliopiston työterveyshuollon tiimi