Hyvät työterveyshuollon erikoistujat ja kouluttajat!     

Sydämellisesti tervetuloa Helsingin yliopiston järjestämään
Työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen valtakunnalliseen seminaariin 16.-17.11.2021
Kalastajatorpalle, os. Kalastajatorpantie 1, Helsinki.  

Lämmin kiitos, että olet tulossa tähän tilaisuuteen. Meitä on ilmoittautunut paikan päälle n. 200 henkilöä ja n. 50 seuraa seminaaria etänä. Pitkästä aikaa voimme kokoontua ja tavata toisiamme.

Helsingin yliopisto on tällä kertaa järjestämisvuorossa ja aiheeksi koulutustilaisuuteen valittiin kansainvälinen työterveyshuolto, joka on juuri nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Missä työterveyshuolto meillä ja muualla on nyt ja mitä kohti olemme menossa? Miten muuttuva maailma ja työelämän murrokset on otettava huomioon työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksessa? Tulossa on mielenkiintoinen seminaari.  

Ohjelma
Seminaarin teemana on ”Kansainvälinen työterveys – ajankohtaisempi kuin koskaan aikaisemmin”.
Koulutuspäivien ohjelma (sisältää laajennetut abstraktit).
 
Luennot ja tapahtuman yhteydessä tarjottavat ateriat ovat koulutuspäiville osallistuville maksuttomia.  Koulutustapahtuman osalta yhteistyökumppanina toimii Orion Pharma.  

Osallistuminen
Jos olet ilmoittautunut seminaariin paikan päälle Kalastajatorpalla, osallistuthan tilaisuuteen vain terveenä. Suosittelemme, että paikalla olevilla on asianmukainen rokotussuoja COVID-19-infektioiden varalle.

Etänä voit seurata seminaaria Youtubessa:
Päivä 1
Päivä 2

Keskusteluun voi osallistua Presemossa.

Tutustu postereihin virtuaaligalleriassa.

Seuraamme jatkuvasti koronavirustilannetta ja noudatamme valtionhallinnon sekä viranomaisten antamia ohjeita. Mikäli tilaisuuden ajankohtana on suuria yleisötapahtumia varten asetettu rajoituksia, arvioimme tilannetta uudelleen ja ilmoitamme tarvittaessa muutoksista välittömästi. Pidätämme oikeuden muutoksiin tilaisuuden ohjelmassa ja järjestelyissä.  

Orionilla on ollut ilo olla mukana järjestämässä tätä Valtakunnallista työterveyhuollon seminaaria jo vuosia. Erityisesti tänä vuonna haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi osallistumaan seminaariin niin paikan päälle
kuin etäyhteyksienkin kautta.

Tervetuloa valtakunnalliseen seminaariin Helsinkiin!    
Kari Reijula professori, Helsingin yliopisto      
Peter Lindström, markkinointijohtaja Orion Oyj Orion Pharma